Leveringsvoorwaarden


Algemeen
True Spirit hanteert twee merknamen
- Ancient Minerals
- Ancient Magnesium

De voorwaarden en eigenschappen die wij voeren zijn voor beide merknamen.

Bestellen
De consument kan terecht op onze websites:
- ancientmagnesium.nl
- ancientminerals.eu

Betalen
Wij hanteren diverse betaalmogelijkheden:
betalen met PayPal,
betalen met iDeal en
d.m.v. ‘overmaking vooraf’.
Ons betaalcircuit is volledig beveiligd en verloopt via het eveneens beveiligde internationaal opererende betalingcircuit van Globecharge.

Van de overmakingskosten die door de betaalproviders extra in rekening wordt gebracht nemen wij een deel voor onze rekening.

Verzendkosten
Naar de consument verzenden wij met ‘handtekening ontvangst’ en ‘verzekerde post’ via PostNL en voor de bedrijven (buiten Nederland) ook met PostNL.

Wij verzenden binnen 5 werkdagen. Aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor PostNL, krijgt u van ons een email met de tracking gegevens van uw pakket zodat u de zending kunt volgen.

Retouren

Retouren van verbruiksartikelen zoals van de flesjes magnesium oil en magnesium gel zijn niet toegestaan anders dan voor de verzegelde liter jerry cans en de zakken magnesium vlokken die daarvoor wel in aanmerking komen eveneens binnen de wettelijk gestelde termijn, mits ongeopend, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele onbeschadigde verpakking.

Verkooppunten
True Spirit heeft ervoor gekozen om geen verkooppunten te vermelden van haar producten en daardoor alle wederverkopers van ons huismerk en wederverkopers van een eigen merklabel dezelfde kansen te geven. Via de zoekmachines op internet kunt u voldoende aanbieders terugvinden.

Voordeel aanbiedingen
True Spirit wil haar klanten zo goed mogelijk tegemoetkomen met haar aanbiedingen, combi-pakketten en andere voordeel acties. Wij proberen u de allerlaagste prijzen aan te bieden en zijn steeds in onderhandeling met de vervoerders om ook daarin te proberen u tegemoet te komen.

Groothandel
Voor groot inkoop kunt u contact met ons opnemen via nel<at>ancientminerals.eu of info<at>ancientmagnesium.com.