Ancient Minerals Magnesium       Uw eerste bezoek?   Bestel een Combi-Pakket

 

   Dutch 


Ancient Minerals Magnesium Oil is afkomstig van de Oude Zechstein Zeebedding in Nederland, 1600 tot 2000 meter diep in de aardlagen. Uitstekend beschermd gedurende de laatste 250.000.000 jaar. Het is de meest pure Magnesium bekend in de Wereld vanwege haar ongerepte en zuivere energetische staat. Hoge kwaliteit Magnesium Chloride die wordt ontgonnen uit een natuurlijke omgeving.

De kwaliteit van het productieproces is van een constante standaard en gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 normen. De Magnesium Oil wordt geproduceerd onder GMP-standaards (Good Manufacturers Practice) en HACCP-normen waardoor de hoge kwaliteit van het product continu is gegarandeerd.

Ancient Magnesium (eveneens bekend als Ancient Minerals) heeft net als de Zechstein Mijn, zijn thuis in Nederland. Wij zijn Officieel Distributeur van de Zechstein Magnesium Oil, Magnesium Gel en Magnesium Flakes (alleen in bulk) voor de Nederlandse en Internationale Markt. 

Koop uw Ancient Minerals Magnesium Oil, Ancient Minerals Magnesium Gel en Ancient Minerals Magnesium Flakes  (alleen in bulk) in Nederland om zeker te zijn van originaliteit. Wij geven u daarvan de zekerheid. Door onze korte lijnen met de Mijn verkopen wij rechtstreeks aan u de klant en leveren grote opdrachten rechtstreeks vanuit de mijn. U bent van harte Welkom contact met ons op te nemen!
Dank voor uw bezoek aan onze website, 

Personeel
Ancient Minerals / Ancient Magnesium
 

  

Chinese Czech Finnish Danish English French German Greek Italian Japanese Norwegian Polish Portuguese Russian Korean Spanish Swedish Turkish/Arabian Dutch


Copyright 2007 - True Spirit